Boekenbrouwers is de uitgeverij van Josina Intrabartolo en Mark Hemmer. Ze zijn ook de drijvende krachten achter de uitgeverij Scrivo Media, een fonds dat zich met name richt op hoogsensitiviteit en aanverwante thema's. 

In de loop der jaren kwamen er ook boeken/onderwerpen op hun pad die Josina en Mark minder gemakkelijk konden onderbrengen bij Scrivo Media. Maar die wel een groter podium verdienden. Daarom startten zij: Boekenbrouwers. 

Boekenbrouwers geeft alleen maar boeken uit die het zelf leuk vindt. Soms schrijven Mark en Josina ze zelf. Soms vragen ze een auteurs om een onderwerp verder uit te diepen. Ze werken niet met kant-en-klare manuscripten. Het heeft dan ook geen zin om deze op te sturen. 

Alle boeken van Boekenbrouwers zijn te koop bij de (internet)boekhandels, maar ook rechtstreeks via deze website verkrijgbaar. Die laatste optie waarderen Josina en Mark zeer; dan hoeven ze niet een behoorlijke marge aan de boekhandels af te staan. Samen met collega Mirjam pakken zij de boeken iedere werkdag met liefde in. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen; er worden geen verzendkosten berekend. 

 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.