Tussen je oren, onder je cap
1 Reviews | Review toevoegen

Onzeker? Ga zitten als een topruiter en je houding maakt je hersenen wijs dat je zelfverzekerd bent. En glimlach erbij. Want daarmee vertel je je brein dat je het leuk vindt, zelfs als jij twijfelt...

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Wij streven naar levering binnen 2 werkdagen

€ 18,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een gebrek aan zelfvertrouwen is maar een van de vele issues waar ruiters mee te maken kunnen krijgen. Er zijn er meer. Neem bijvoorbeeld angst. Vrijwel elke ruiter valt weleens en dat kan grote gevolgen hebben. Niet alleen jij, ook de relatie met je paard kan een deuk oplopen. Ook wedstrijden, vermoeidheid en de omgang met je instructeur of stalgenoten kan het nodige losmaken. Er zijn niet altijd shortcuts voor verbeteringen. Maar het helpt om te weten wat er allemaal tussen je oren, onder je cap gebeurt. En daarna kun je werken aan oplossingen en verbeteringen.

Over de auteur
Tekstschrijver Afke Teunen is geen psycholoog, maar ze heeft er wel een. Daarnaast interviewde ze er meerderen voor paardenblad Bit en schreef ze tientallen artikelen over sportpsychologie, communicatie en coaching. In dit boek verzamelde ze de meest praktische tips, adviezen en inzichten.

Het boek is zonder extra verzendkosten te bestellen in Nederland. Voor België bedragen de verzendkosten 2,99 euro. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Jantine - 15-10-2020 12:53

Wat een heerlijk boek. Het is duidelijk geschreven en met veel bruikbare tips. Informatief en met humor geschreven.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.